Mökkitalkkarointi & Lumityöt

Mietityttääkö mökin kunto runsaslumisena talvena? Haluaisitko tulla mökille oikeasti lomalle? Me tarjoamme sinulle siihen mahdollisuuden. Teemme mökkitalonmiehen hommia, huolehdimme mökistäsi sinun poissa ollessasi. Hoidamme lumityöt, haravoinnin, nurmikon ajon ja esimerkiksi polttopuiden viennin sisälle mökkiin näin halutessasi. Ota rohkeasti yhteyttä!

rikun-asennuspalvelu-viher-ja-piha-nurmikonleikkuu

Nurmikon ja pihan hoito

Me leikkaamme nurmikkosi kesällä ja haravoimme lehdet pois syksyllä. Kuljetamme myös tarvittaessa lehdet pois tontiltasi.

Polttopuut

Kauttamme onnistuu myös mm. ongelmapuiden kaadot, pätkiminen sekä myös halkelu. Viemme sovittaessa puut jopa valmiiksi käyttöpaikalle! Kuljetamme sovittaessa risut ja oksat pois.

Lumityöt

Me hoidamme kiinteistösi pihat ja terassit puhtaiksi lumesta. Teemme lumityöt mönkijä-/Avant- kalustolla. Tarvittaessa myös lumen pois kuljetus peräkärryllä.

OTA YHTEYTTÄ

Myymme ja vuokraamme

Myymme ja vuokraamme laadukkaat dieselkäyttöiset Airrex –infrapunalämmittimet sekä Rexener –kylpytynnyrit Kanta-Hämeen alueella.

VUOKRAA PALJU
VUOKRAA LÄMMITIN
rikun-asennuspalvelu-palvelut-kylpytynnyrit-myyme-kylpytynnyreitä

Monipuoliset palvelut

Laajan yhteistyöverkostomme kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajasti erilaisia kiinteistöhuollon palveluja. Meiltä saa myös kuljetuspalveluja laadukkaalla kalustolla.