Viher & Piha

Rikun Asennuspalvelu tarjoaa monipuolisesti kiinteistöhuollon ja -hoidon palveluita. Toimimme pääasiallisesti Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Lopella ja Hyvinkäällä

Kauttamme onnistuvat esimerkiksi: vihertyöt, nurmikon leikkuu, pensaiden leikkuu, leikkuujätteiden poiskuljetus, terassien ja kivetystenpesut Kärcher- kalustolla. Toimimme nykyaikaisella kalustolla, jonka ikä on pääsääntöisesti alle 3 vuotta!

 

Rikun Asennuspalvelu Nurmikonleikkuu Husqvarna

Nurmikonleikkuu

Me huolehdimme nurmikkosi kunnosta ja pidämme sen oikean mittaisena ympäri kesän. Syksyllä haravoimme nurmikkosi lehdistä ja pudonneista oksista talvehtimista varten.

Rikun Asennnuspalvelu pensasaidan leikkuu

Pensasaitojen leikkaukset

Leikkaamme pensasaidat ja aidanteet siisteiksi asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Leikkuujätteen kuljetamme pois tarvittaessa

Rikun Asennuspalvelu kivetysten pesut

Terassien ja kivetysten pesut

Teemme erilaisten terassien ja kivetysten pesuja Kärcherin laadukkailla painepesureilla. Käytämme pesuissa biohajoavia pesuaineita.

Myymme ja vuokraamme

Myymme ja vuokraamme laadukkaat dieselkäyttöiset Airrex –infrapunalämmittimet sekä Rexener –kylpytynnyrit Kanta-Hämeen alueella.

Rikun Asennuspalvelu Kylpytynnyrit paljut
Airrex AH-300i

Monipuoliset palvelut

Laajan yhteistyöverkostomme kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajasti erilaisia kiinteistöhuollon palveluja. Meiltä saa myös kuljetuspalveluja laadukkaalla kalustolla.

Luotettava kumppani
Suomen vahvimmat AA