Nurmikonajo

Kaipaatko kaunista ja hyvin hoidettua pihaa ympäri vuoden? Olet oikeassa paikassa! Tarjoamme ammattitaitoista nurmikonleikkauspalvelua, joka saa pihasi kukoistamaan. Oli kyseessä sitten pienen pieni piha tai laajempi puutarha, huolehdimme nurmikostasi taidolla ja tarkkuudella.

Palvelut:

Nurmikonleikkaus: Takaamme tasaisen ja siistin jäljen jokaisella leikkuukerralla. Nurmikon leikkuut onnistuvat niin pienemmällä työnnettävällä leikkurilla sekä isommalla päältä ajettavalla nelivetoisella Husqvarnan ajoleikkurila.

Rikkakasvien torjunta: Pidämme pihasi vapaa-alueena ei-toivotuista rikkakasveista.

Lehtien haravointi: Syksyisin huolehdimme myös lehtien haravoinnista, jotta pihasi näyttää siistiltä. Kauttamme myös haravointijätteen pois kuljetus.

Miksi valita meidät?

Ammattitaito: Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa laadukkaan jäljen.

Joustavuus: Räätälöimme palvelumme asiakkaan tarpeiden mukaisesti, oli kyseessä sitten yksittäinen leikkauskerta tai säännöllinen hoitosopimus.

Luotettavuus: Saavumme sovittuna aikana ja hoidamme työmme luotettavasti.

Ota yhteyttä:

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! Yhdessä teemme pihastasi kauniin ja hoidetun, jossa voit nauttia jokaisesta hetkestä.

Nurmikonajo leikkurilla

Nurmikonajo

Myymme ja vuokraamme

Myymme ja vuokraamme laadukkaat dieselkäyttöiset Airrex –infrapunalämmittimet sekä Rexener –kylpytynnyrit Kanta-Hämeen alueella.

Rikun Asennuspalvelu Kylpytynnyrit paljut
Airrex AH-300i

Monipuoliset palvelut

Laajan yhteistyöverkostomme kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajasti erilaisia kiinteistöhuollon palveluja. Meiltä saa myös kuljetuspalveluja laadukkaalla kalustolla.

Luotettava kumppani
Suomen vahvimmat AA