Terassipesu ja öljyäminen

Anna terassisi loistaa uudella ilmeellä!

Terassi on paikka, jossa rentoudut, nautit auringonpaisteesta ja vietät aikaa perheesi sekä ystäviesi kanssa. Sääolosuhteet ja ajan kuluessa kertynyt lika voivat kuitenkin tehdä terassista haalean samean ja jopa heikentää sen kestävyyttä. Kauttamme onnistut palauttamaan terassin alkuperäiseen loistoonsa.

Miksi valita meidät?

Kokemus: Meillä on laaja kokemus terassien pesuista ja öljyämisestä. Ymmärrämme eri pintamateriaalien tarpeet ja valitsemme pesumenetelmät sen mukaan.

Laadukkaat tarvikkeet: Käytämme laadukkaita ja ympäristöystävällisiä pesuaineita sekä öljyjä, jotta varmistamme terassin pitkäikäisyyden ja kauniin lopputuloksen.

Ammattitaitoinen henkilökunta: Henkilökuntamme koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista tekijöistä, jotka paneutuvat työhönsä huolellisesti ja takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Palvelumme:

Pesu: Suoritamme perusteellisen terassin pesun Kärcherin laadukkailla pesureilla, joka poistaa likakerrostumat, homeen ja muut epäpuhtaudet. Tämä luo puhtaan pohjan öljyämiselle.

Öljyäminen: Käytämme laadukkaita terassiöljyjä, jotka suojaavat puuta sään vaikutuksilta, estävät halkeilua ja lisäävät terassin elinikää. Öljy myös antaa terassille upean kiillon.

Ota Yhteyttä!

Anna terassillesi uusi elämä ja nauti puutarhastasi täysin siemauksin. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja palveluistamme tai pyytääksesi tarjousta.

Rikun Asennuspalvelu toimii pääasiallisesti Kanta-Hämeen (Loppi, Riihimäki, Hämeenlinna, Janakkala, Tervakoski) ja Uudenmaan (Hyvinkää, Nurmijärvi, Vihti, Nummela) alueella. Toimipisteemme sijaitsevat Lopella ja Hyvinkäällä.

Terassin öljyäminen
Terassin öljyäminen
Terassipesu

Myymme ja vuokraamme

Myymme ja vuokraamme laadukkaat dieselkäyttöiset Airrex –infrapunalämmittimet sekä Rexener –kylpytynnyrit Kanta-Hämeen alueella.

Rikun Asennuspalvelu Kylpytynnyrit paljut
Airrex AH-300i

Monipuoliset palvelut

Laajan yhteistyöverkostomme kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajasti erilaisia kiinteistöhuollon palveluja. Meiltä saa myös kuljetuspalveluja laadukkaalla kalustolla.

Luotettava kumppani
Suomen vahvimmat AA