Kiinteistöhuolto & Mökkitalkkari

Tarvitsetko apua kodin ulkohommissa? Mietityttääkö mökin kunto runsaslumisena talvena? Onko mökkisi ”työleiri”? Haluaisitko tulla mökille oikeasti lomalle? Me tarjoamme sinulle siihen mahdollisuuden. Teemme kiinteistöhuoltotöiden lisäksi mökkitalonmiehen hommia, huolehdimme mökistäsi sinun poissa ollessasi. Hoidamme lumityöt, nurmikon ajon, haravoinnin ja esimerkiksi polttopuiden viennin sisälle mökkiin näin halutessasi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Rikun Asennuspalvelu Nurmikonleikkuu Husqvarna

Nurmikon ja pihan hoito

Me leikkaamme niin pensasaidat kuin myös nurmikot kesällä ja haravoimme lehdet pois syksyllä. Kuljetamme myös tarvittaessa leikkuujätteet ja lehdet pois tontiltasi.

Rikun Asennuspalvelu klapityöt puutyöt polttopuut

Polttopuut

Kauttamme onnistuu myös mm. ongelmapuiden kaadot, pätkiminen sekä myös halkelu. Viemme sovittaessa puut jopa valmiiksi käyttöpaikalle! Kuljetamme sovittaessa myös risut ja oksat pois. Myös polttopuiden toimitus!

Avant auravarustuksella

Kiinteistöhuolto

Tarjoamme laajasti asiakkaillemme kiinteistöhuollon palveluita, niin nurmikon leikkuusta lehtien haravointiin sekä lumitöihin, unohtamatta hiekoitusta!

Myymme ja vuokraamme

Myymme ja vuokraamme laadukkaat dieselkäyttöiset Airrex –infrapunalämmittimet sekä Rexener –kylpytynnyrit Kanta-Hämeen alueella.

Rikun Asennuspalvelu Kylpytynnyrit paljut
Airrex AH-300i

Monipuoliset palvelut

Laajan yhteistyöverkostomme kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajasti erilaisia kiinteistöhuollon palveluja. Meiltä saa myös kuljetuspalveluja laadukkaalla kalustolla.

Luotettava kumppani
Suomen vahvimmat AA