Airrex -lämmittimet

Uudistetut Airrex -lämmittimet nyt kauttamme! Airrex on diesel-käyttöisten infrapunalämmittimien markkinajohtaja Suomessa. Airrexin polttoainekäyttöiset infrapunalämmittimet tuottavat turvallista infrapunasäteilyä, jonka tuottama lämpö leviää tasaisesti lämmitettävän tilan rakenteisiin.

Airrex AH-200i

AH-200i  

AH-200i WiFi
– maksimissaan 900m3 tilaan
– 13 kW/h
– kulutus 0,93-1,14 ltr / tunti (jatkuvalla lämmityksellä)
– 25 litran polttoainetankki
– kuivapaino 20 kg

Hinta: 2 190€ sis. alv. 24%

Airrex AH-300i

AH-300i

AH-300i WiFi
– maksimissaan 1500 m3 tilaan
– 15 kW/h
1,05 – 1,24 ltr / tunti (jatkuvalla lämmityksellä)
– 45 litran polttoainetankki
– kuivapaino 46 kg

Hinta: 2 590€ sis. alv. 24%

Airrex AH-800i

AH-800i

AH-800i WiFi
– maksimissaan 2000 m3 tilaan
– 22 kW/h
– 1,71 – 1,9 ltr / tunti (jatkuvalla lämmityksellä)
– 70 litrainen polttoainetankki
– kuivapaino 81 kg

Hinta: 3 490e sis. alv. 24%

Uuden i-mallisarjan erot edeltäjiinsä:

  • Lämmön säätö WiFi / 4G yhteyden avulla suoraan puhelimesta
  • Lämmitin käynnistyy automaattisesti uudelleen sähkökatkon jälkeen
  • Uudistettu poltin, suojaritilä ja putkisto

Airrex on diesel-käyttöisten infrapunalämmittimien markkinajohtaja Suomessa. Airrexin polttoainekäyttöiset infrapunalämmittimet tuottavat turvallista infrapunasäteilyä, jonka tuottama lämpö leviää tasaisesti lämmitettävän tilan rakenteisiin. Lämmittimissä ei ole ollenkaan puhallinta, joten se ei nostata pölyä ilmaan. Lämmitysvaikutus on nopea, ja patentoitu öljypoltin ja pakoputkisto hyödyntävät polttoaineen sisältämän energian käytännössä 100 %. Airrex-lämmittimen parhaita ominaisuuksia ovat mm. pieni kulutus, hajuttomuus, termostaattiohjaus sekä sen hiljainen käyntiääni.

Täysin lämmitysenergiaksi hyödynnetyn polttoaineen ansiosta Airrex-lämmittimen päästöt jäävät niin pieniksi, ettei erillistä, lämmitettävästä tilasta ulos vedettyä pakoputkistoa käytännössä tarvita. Lämmittimet toimivat uusiutuvista raaka-aineista valmistetulla biodieselillä, tavallisella dieselillä sekä polttoöljyllä.

Airrex -infrapunalämmitin on hyvin turvallinen. Laitteessa on monipuoliset turvajärjestelmät. Jos lämmitin tärähtää, meinaa yllättävästi kaatua tai siihen tulee jokin häiriö, sen kattava turvajärjestelmä sammuttaa välittömästi polttimon ja katkaisee polttoaineen syötön. Infrapunalämmitin on loistava vaihtoehto niin terassille, tapahtumiin, rakennukselle kuin myös isompaankin teollisuushalliin.

Airrex lämmittimillä on kolmen (3) vuoden takuu.

Myymme ja vuokraamme

Myymme ja vuokraamme laadukkaat dieselkäyttöiset Airrex –infrapunalämmittimet sekä Rexener –kylpytynnyrit Kanta-Hämeen alueella.

Rikun Asennuspalvelu Kylpytynnyrit paljut
Airrex AH-300i

Monipuoliset palvelut

Laajan yhteistyöverkostomme kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajasti erilaisia kiinteistöhuollon palveluja. Meiltä saa myös kuljetuspalveluja laadukkaalla kalustolla.

Luotettava kumppani
Suomen vahvimmat AA