Raivaustyöt

Teemme tilaa unelmiesi pihaan

Jos pihasi kaipaa kunnon raivausta, olet oikeassa paikassa! Tarjoamme kattavaa raivauspalvelua, joka tekee tilaa uusille ideoillesi ja mahdollistaa pihasi täyden potentiaalin toteuttamisen.

Miksi valita meidät?

Kokemus: Meillä on pitkä kokemus erilaisista raivaustöistä, olipa kyseessä sitten piha, metsäalue tai rakennuspaikka. Olemme kohdanneet erilaisia haasteita ja ratkaisseet ne ammattitaidolla.

Kattavat palvelut: Tarjoamme kattavia raivauspalveluita, joihin kuuluvat muun muassa kasvillisuuden poisto, puiden kaato, maaston tasoitus ja jätehuolto.

Turvallisuus: Huolehdimme, että raivaustyöt tehdään turvallisesti ja noudatamme kaikkia tarvittavia turvallisuusmääräyksiä.

Palvelumme:

Kasvillisuuden poisto: Raivaamme pihasi kasvillisuuden ja rikkakasvit, jotta saat selkeän ja siistin alustan uusille suunnitelmillesi.

Puiden kaato: Tarjoamme ammattitaitoista puiden kaatoa, oli kyseessä sitten yksittäinen tai useampi puu. Huolehdimme kaadetun puun turvallisesta poistamisesta.

Jätehuolto: Huolehdimme raivaustyöstä syntyvän jätteen (oksat, risut) poiskuljettamisesta.

Miten Tilaat Palvelun?

Kartoitus: Teemme paikan päällä kartoituksen ja arvioimme tarvittavat työt.

Tarjous: Saat selkeän tarjouksen raivaustyön kustannuksista ja aikataulusta.

Työn suoritus: Suoritamme raivaustyöt sovitussa aikataulussa, ja huolehdimme, että pihasi jää siistiksi ja valmiiksi uusille ideoillesi.

Rikun Asennuspalvelu toimii Kanta-Hämeen sekä Uudenmaan alueella.

Raivaustyöt moottorisahalla
Raivaustyöt
Puunkaatopalvelu

Myymme ja vuokraamme

Myymme ja vuokraamme laadukkaat dieselkäyttöiset Airrex –infrapunalämmittimet sekä Rexener –kylpytynnyrit Kanta-Hämeen alueella.

Rikun Asennuspalvelu Kylpytynnyrit paljut
Airrex AH-300i

Monipuoliset palvelut

Laajan yhteistyöverkostomme kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajasti erilaisia kiinteistöhuollon palveluja. Meiltä saa myös kuljetuspalveluja laadukkaalla kalustolla.

Luotettava kumppani
Suomen vahvimmat AA